Skip to content Skip to navigation

Eenmaal de huidige Coronapandemie achter de rug is, zullen we ongetwijfeld wakker worden in een wereld met nieuwe noden en dito routines. Desondanks zullen huisdieren een essentiële rol blijven spelen in het leven van de mens.

Om de verspreiding van het Coronacrisis in te dijken, riep de Nationale Veiligheidsraad de handelaars onder meer op om hun klanten zoveel als mogelijk met de kaart te laten betalen.

Prins Petfoods wil zijn partners in de dierenbranche tijdens de coronacrisis helpen via Prins Cares. Zo zal topspreker prof. dr.

Heel wat klanten van betaalleverancier CCV zijn zwaar getroffen door de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Handelaren die hun handelszaak moeten sluiten maar producten of diensten wel nog online kunnen aanbieden, krijgen van CCV nu een gratis webshop. 

Lily's Kitchen, de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het vlak van natuurlijk premiumdroog- en natvoer voor honden en katte

Niettegenstaande alle Coronaperikelen is Kärcher slagvaardiger dan ooit. De onderneming heeft een gezonde financiële draagkracht en is vastberaden om het hoofd te bieden aan eventuele economische gevolgen van de Coronacrisis.