Skip to content Skip to navigation

United Petfood, de internationale producent van dierenvoeding, kondigt de overname aan van de Britse dierenvoedingsfabrikant Cambrian Pet Foods.

De Spaanse onderneming Dingonatura, producent van voeding, snacks en supplementen voor honden en katten, viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan met enkele nieuwe projecten, waaronder de opening van het eerste Vet Nutrition Center in Madrid.

ANIDO 2022 zal plaatsvinden op zondag 13 en maandag 14 februari 2022 in Kortrijk Xpo.

Op 17 februari 2021 mochten de eerste Prins Health Coaches hun diploma in ontvangst genomen. Na een opleidingstraject van ruim 15 maanden en drie verschillende examens lieten ze zien dat zij over veel kennis en knowhow over honden en katten beschikken.

INABA-Foods kent zijn oorsprong in Japan, waar in 1805 Mr. Yoshizo Inaba zijn allereerste verse tonijn uit de zee oogst, en tegelijk kwalitatief hoogstaand voedsel levert aan gezinnen in heel Japan.

Sinds de oprichting in 1976 is duurzaamheid een belangrijke pijler in de bedrijfsfilosofie van DCM. De certificatie als CO2-neutraal bedrijf is dan ook een logische stap voor de onderneming om zijn dagelijkse werking (nog) groen(er) te maken.