Skip to content Skip to navigation

Op 23 juni 2020 werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vakbeurzen vanaf 1 september 2020 weer zouden worden toegelaten, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het akkoord van de lokale autoriteiten, en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

De Aveve-winkels die recent het vernieuwde winkelconcept - met een nieuwe look & feel, een uitgebreid assortiment en gericht op beleving - aangemeten kregen, zijn voortaan ook uitgerust met zonnepanelen.

In de eerste jaarhelft van 2020 genereerde de Nederlandse tuinbranche recordomzetten. Dat meldt de Nederlandse omroep NOS op basis van een onderzoek, uitgevoerd door GfK en Tuinbranche Nederland.

Het aantal aanmeldingen voor de JBL-expeditie naar Colombia overtrof alle verwachtingen. Meer dan 200 personen meldden zich aan terwijl er maar 36 plaatsen beschikbaar waren omwille van de lokale infrastructuur.

De Nederlandse producent van kwalitatieve kattenkrabpalen en -accessoires viel recent in de prijzen. Recent werd de onderneming tijdens de Pet Product & Services Awards uitgeroepen tot Best European Cat Scratching Tree Brand 2020.