Skip to content Skip to navigation

Beursverslag Interzoo 2018

Op 3 en 4 september 2018 vond de spoga+gafa plaats in Keulen. spoga+gafa is het nummer 1 event wereldwijd op het gebied van tuinbeurzen. Op deze beurs worden de grote namen, de nieuwkomers en de laatste trends voor het komende seizoen gepresenteerd. Ook GRS was uiteraard aanwezig op deze beurs.

Vanaf 8 november 2018 zal in de rekken van de Zweedse modeketen niet alleen een dames- en herencollectie te vinden zijn van Moschino, maar ook een kleine dierencollectie.

Stanley Black & Decker heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft bereikt om een aandeel van 20 procent te verwerven in MTD Products Inc. een toonaangevende particuliere producent van tuinmachines die gevestigd is in Valley City, Ohio.

Productpresentaties, lezingen en een vakbekwaamheidstest, dat zijn de inhoudelijke ingrediënten van Dibevo University, een fonkelnieuw evenement voor iedereen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche dat wordt georganiseerd op zondag 7 en maandag 8 oktober in Hart van Holland te Nijk

PetSmart beloont de beste leverancier op het vlak van product, kwaliteit en vernieuwing.

Meer dan 100 jaar nadat Groep AVEVE werd opgericht, is vandaag weer een mijlpaal aangebroken.