Skip to content Skip to navigation

Pet

Sinds 2008 strijdt gedragstherapeut voor katten Anneleen Bru voor gelukkige katten. Ze wil katteneigenaars nieuwe inzichten te geven, want vaak begrijpen die hun geliefd dier onvoldoende en snappen ze bepaalde gedragingen niet.

Eind november 2019 lanceerde GOOD !D, gespecialiseerd in de productie van premiumsnacks voor honden en katten zowel onder private label als onder het eigen merk ‘hupple’, zijn gloednieuwe gamma ‘pharma.pet’.

Dit gratis verkrijgbaar handboek omvat 136 pagina's nuttige informatie over de onderwerpen tuinvijver en koi. Dit zijn in totaal 44 pagina's meer nuttige tips dan in de eerste oplage.

WelloPet, het succesvolle dierenzorgcentrum dat verschillende diensten aanbiedt en gevestigd is in Merelbeke, opent binnenkort twee nieuwe vestigingen, meer bepaald in Lochristi en in Kortrijk. Deze uitbreiding is mogelijk dankzij een kapitaalsverhoging.

De Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche, beleefde op 5 november 2019 een druk bezochte en zeer geslaagde derde editie, die begon met een inhoudelijk dagprogramma op diverse congreslocaties in de Efteling.

De Nederlandse keten van dierenspeciaalzaken Pets Place kreeg in ons land al voet aan de grond via Bol.com, waar het al een tijdje zijn producten online verkoopt. Binnenkort lanceert Pets Place nu ook een eigen webshop in België.

Op 18 oktober 2019 opende biOrb zijn eerste flagshipstore in de aquariumspeciaalzaak AquastoreXL in het Nederlandse Fijnaart. Het betreft een permanente showroom en winkel, waar het volledige biOrbgamma steeds op stock zal zijn.

In 1982 werkte de Nederlandse diervoedingsdeskundige Ing. Gerrit de Weerd mee aan een onderzoek naar de kwaliteit van de toen beschikbare hondenvoeders.

Pagina's