Skip to content Skip to navigation

Pet

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

Het aantal aanmeldingen voor de JBL-expeditie naar Colombia overtrof alle verwachtingen. Meer dan 200 personen meldden zich aan terwijl er maar 36 plaatsen beschikbaar waren omwille van de lokale infrastructuur.

De Nederlandse producent van kwalitatieve kattenkrabpalen en -accessoires viel recent in de prijzen. Recent werd de onderneming tijdens de Pet Product & Services Awards uitgeroepen tot Best European Cat Scratching Tree Brand 2020.  

De firma Ecoclavis, producent van vriesverse huisdierenvoeding onder de merken Jolipet, Wolf's Menu en Barf Buffet, mocht recent het label 'Handmade in Belgium' ontvangen van Unizo. De zelfstandigenorganisatie wil met dit label de ambachtelijke ondernemers in de kijker zetten.

Onlinedierenwinkel Zooplus kan terugblikken op een geslaagde start in 2020. De gerealiseerde omzet in de eerste jaarhelft van 2020 bedroeg 862 miljoen euro, een forse stijging in vergelijking met de eerste 6 maanden van 2019 toen de totale verkoop aftikte op 727 miljoen.

Vanaf 1 oktober 2020 zal de Nederlandse firma Diervoeding Tak, dat de merken Happy Dog, Happy Cat en Goood in de Benelux verdeelt, terug te vinden zijn op een nieuwe locatie in Roosendaal.

Begin juli 2020 nam de derde generatie de fakkel over bij Vadigran. Zij staan voortaan in voor het dagelijks management van het Belgisch familiebedrijf. Samuel Van Lathem neemt de rol van CEO op zich, zijn zus Yana bekleedt voortaan de functie van CHO.

Fabien Leroux kwam recent het team van familiebedrijf Grizo versterken. Fabien Leroux wordt verantwoordelijk voor de verkoop op de Franse markt. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring in de petcarebranche en was voorheen aan de slag bij onder andere Jardiland, Maxi Zoo en Tom&Co.

Pagina's