Skip to content Skip to navigation

Pet

Eenmaal de huidige Coronapandemie achter de rug is, zullen we ongetwijfeld wakker worden in een wereld met nieuwe noden en dito routines. Desondanks zullen huisdieren een essentiële rol blijven spelen in het leven van de mens.

Om de verspreiding van het Coronacrisis in te dijken, riep de Nationale Veiligheidsraad de handelaars onder meer op om hun klanten zoveel als mogelijk met de kaart te laten betalen.

Prins Petfoods wil zijn partners in de dierenbranche tijdens de coronacrisis helpen via Prins Cares. Zo zal topspreker prof. dr.

Heel wat klanten van betaalleverancier CCV zijn zwaar getroffen door de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Handelaren die hun handelszaak moeten sluiten maar producten of diensten wel nog online kunnen aanbieden, krijgen van CCV nu een gratis webshop. 

Lily's Kitchen, de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het vlak van natuurlijk premiumdroog- en natvoer voor honden en katte

Zoals u al eerder op onze website kon lezen, werd er onlangs beslist om de komende editie van Interzoo, die normaal van 19 tot en met 22 mei 2020 in Neurenberg (Duitsland) zou plaatsvinden, uit te stellen naar een latere datum.

Petfoodfabrikant United Petfood neemt de Nederlandse fabriek van IAMS Europe B.V. in Coevorden over van Spectrum Brands. De site produceert op heden de IAMS- en EUKANUBA-merken en zal dat in de toekomst ook verder blijven doen.

Tot nader order mogen dierenspeciaalzaken nog open blijven. Bij veel ondernemers en hun medewerkers heerst er momenteel echter heel wat ongerustheid over het Coronavirus. Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, is het aangewezen om de nodige maatregelen in acht te nemen.

Pagina's