Skip to content Skip to navigation

Pet

In 1982 werkte de Nederlandse diervoedingsdeskundige Ing. Gerrit de Weerd mee aan een onderzoek naar de kwaliteit van de toen beschikbare hondenvoeders.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019 nodigt Hofman Animal Care zijn B2B-klanten uit voor zijn Open Deuren.

Tijdens de Pet Conference in het Duitse Hamburg werd Manfred Bogdahn, stichter en eigenaar van flexi Bogdahn International, bekroond met de 'pet Personality of the Year Award' voor zijn bijdrage aan de petcare-industrie.

Koord Janssen is de nieuwe managing director van Tetra GmbH in het Duitse Melle. Hij volgt Bernd Weisser op die de onderneming eind september 2019 verliet om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de keukenindustrie.

De Dibevo-Vakbeurs trok op zondag 6 en maandag 7 oktober 4.104 bezoekers naar de Broodfabriek in Rijswijk (Nederland). Dat aantal is door de jaren heen opvallend constant gebleven.

Op 10 oktober 2019 komt de CCV Tap & Go app op de markt. Handelaren zullen zo de belangrijkste (mobiele) betaalmethodes via één platform kunnen aanvaarden. De app is volledig gratis, handelaren betalen enkel de transactiekosten.

Sinds 4 oktober 2019 is Rijkevorsel een dierenspeciaalzaak rijker. Toen opende een winkel van Cats&Dogs haar deuren op de Breebos Shopping-site. Hierdoor beschikt deze dierenspeciaalzaak die wordt geleid door Kevin Massart nu over vier vestigingen.

Sinds 1 oktober 2019 mag de Nederlandse firma Groothandel Smulders zich de exclusieve Benelux-distributeur noemen van Dennerle. Deze Duitse onderneming is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van aquarium- en vijverbenodigdheden.

Pagina's