Skip to content Skip to navigation

Zoomark International 2019 nagenoeg volledig uitverkocht

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei 2019 vindt in Bologna Zoomark International plaats. De vakbeurs belooft opnieuw een voltreffer te worden. 
"De komende vakbeurs zal nu al meer exposanten tellen dan tijdens de vorige editie", vertelt Marco Momoli, Sales Director van BolognaFiere. "Bovendien is nagenoeg alle beschikbare standoppervlakte verkocht. We noteren steeds meer internationale belangstelling voor ons event. Meer dan 70% van de deelnemende standhouders zal uit het buitenland afkomstig zijn. We hebben de jongste jaren heel wat inspanningen geleverd om de internationale bekendheid van Zoomark International zowel bij exposanten als bezoekers."
te bevorderen en die werpen duidelijk hun vruchten af. Zo mogen we 8 nationale delegaties ontvangen, namelijk die van China, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Taiwan, India en Tsjechië. Zij zorgen ongetwijfeld ook voor een boost van het aantal buitenlandse bezoekers. Nieuw dit jaar is dat de vakbeurs voor het eerst van maandag tot en met donderdag wordt georganiseerd. Deze aanpassing wordt trouwens op alle fronten positief onthaald. Verder omvat Zoomark International 2019 opnieuw de speciale sectie 'Aqua Project', die volledig gewijd is aan de aquariumindustrie. Blikvanger hier worden ongetwijfeld twee enorme, spectaculaire aquarium en een indrukwekkende vijver. Daarnaast zullen diverse prestigieuze merken een grote variatie aan ecosystemen en habitats voorstellen, waarbij ze hun nieuwste producten voorstellen."