Skip to content Skip to navigation

Tom Bootsma aangesteld als bedrijfsleider bij Aquaja

Tom Bootsma - Aquaja

Aquaja is trots om aan te kondigen dat Tom Bootsma per 1 januari aangesteld is als bedrijfsleider. In deze nieuwe functie zal Tom verantwoordelijk zijn voor alle interne processen met als doel het continueren van de kwaliteit waar Aquaja bekend om staat.

Danny Janssen, directeur Aquaja, over deze ontwikkeling: “Voor Aquaja zal 2018 wederom een ontzettend belangrijk en spannend jaar worden. Dit is voor ons de reden om onze interne structuur te wijzigen zodat we onze focus op kwaliteit en service kunnen behouden. Tom is reeds werkzaam bij Aquaja sinds 2011 en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een ontzettend belangrijke kracht. Wij zijn ervan overtuigd dat Tom de ideale persoon is om alle interne processen te bewaken en te optimaliseren.”

In 2018 zal Aquaja onder meer gaan investeren in een nieuw glasmachinepark. Daarnaast staan er met de deelname aan de Anido vakbeurs en de Interzoo vakbeurs belangrijke vakbeurzen voor de deur. Tom Bootsma over het komende jaar: “Voor ons zal 2018 een zeer belangrijk jaar zijn waarbij ons doel gaat zijn om onze bestaande samenwerkingen met winkelketens in binnen- en buitenland te continueren en uit te breiden. Tevens zullen de investeringen in het nieuwe machinepark de nodige interne veranderingen met zich mee brengen. Ik ben trots dat ik hier als bedrijfsleider een belangrijk aandeel in mag hebben en kijk er naar uit om samen met ons hele team er een fantastisch jaar van te maken.”