Skip to content Skip to navigation

GRS laat zich inspireren op spoga+gafa 2018

Op 3 en 4 september 2018 vond de spoga+gafa plaats in Keulen. spoga+gafa is het nummer 1 event wereldwijd op het gebied van tuinbeurzen. Op deze beurs worden de grote namen, de nieuwkomers en de laatste trends voor het komende seizoen gepresenteerd. Ook GRS was uiteraard aanwezig op deze beurs. Het event was voor GRS zeer waardevol om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt, goed contact met leveranciers te onderhouden, contacten te leggen met nieuwe leveranciers en natuurlijk om voor de bij GRS aangesloten tuincentra de juiste productkeuzes te kunnen maken.

Category managers Angela Serra & Nanda Hofman: “Het aantal sfeerleveranciers was dit jaar duidelijk toegenomen. Er werd veel gewerkt met hoogte, bijvoorbeeld met potterie ‘op poten’ gecombineerd met onderzetters en planttafels in diverse lengtes. Een mooie ontwikkeling voor de koppelverkoop in onze tuincentra.“ 

Daarnaast was er ook veel aandacht voor het buitenkoken, en vielen ook de kleurrijke gereedschappen op. Category manager Marc Groenen: “De kweekkasten op de beurs waren vernieuwend ten opzichte van het huidige aanbod en ook de uitvoering van regenwateropvang liet een duidelijke verandering zien in kleur en vorm.”