Skip to content Skip to navigation

Green Expo 2018 is opgestart

Green Expo 2018

Op 2, 3 en 4 september 2018 gooit Flanders Expo (Gent) opnieuw zijn deuren open voor Green Expo, de beurs voor de groenprofessional. Meer dan 200 exposanten bieden de bezoeker drie dagen lang alles aan rond de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken. Naar jaarlijkse gewoonte vind je er de meest vernieuwende en vertrouwde producten en diensten binnen één platform. Wagens, machines en grote gereedschappen zullen opnieuw in hal 2 en hal 4 ondergebracht worden. In hal 1 treft de groenprofessional een mooie mix aan van levend groen, zaden en meststoffen, bestrating, vijvers, gereedschappen, decoratiemateriaal, tuin- en parkuitrusting,...

De focus van de organisatie ligt nog steeds op het samenbrengen van tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid & retail. Green Expo zal voor de komende editie extra aandacht schenken aan de zelfstandige retailer en zijn zaak en de uitdagingen die het uitbaten van tuinzaken met zich meebrengt.

Het uitgebreide randprogramma van vorige editie (lees: 1-2-tree Award, The Green Idea, seminaries,...) blijft behouden en wordt aangevuld met enkele nieuwigheden. Houd de website in de gaten voor de laatste updates en schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.green-expo.be. 

Green Expo 2018
Green Expo 2018