Skip to content Skip to navigation

Zoomark

Als gevolg van de COVID-19-pandemie hebben Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH, organisator van Interzoo, en BolognaFiere S.p.A., organisator van Zoomark International, samen besloten om elk hun tweejaarlijks event met 1 jaar uit te stellen.

Eenmaal de huidige Coronapandemie achter de rug is, zullen we ongetwijfeld wakker worden in een wereld met nieuwe noden en dito routines. Desondanks zullen huisdieren een essentiële rol blijven spelen in het leven van de mens.

De 18de editie van Zoomark International, georganiseerd door BolognaFiere, was opnieuw een voltreffer met in totaal 757 buitenlandse exposanten uit 45 landen. De aanwezigheid van zes nationale delegaties was tekenend voor de groeiende internationale uitstraling van het evenement.

Zoomark 2019 wordt georganiseerd van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei. “We hebben er bewust voor gekozen dat bepaalde beursdagen niet meer in het weekend vallen”, geeft Marco Momoli, Sales Director bij BolognaFiere aan.

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei 2019 vindt in Bologna Zoomark International plaats. De vakbeurs belooft opnieuw een voltreffer te worden. 

Zoomark

Zoomark International, georganiseerd door Bolognafiere, is de belangrijkste vakbeurs voor de Europese petcare-industrie in de oneven jaren. Het event kondigde onlangs de nieuwe datum voor de komende editie aan. Deze zal plaats vinden van maandag 6 mei tot en met donderdag 9 mei.

Zoomark in Russia

Zoomark International blijft zijn buitenlandse activiteiten uitbreiden. Dankzij een akkoord met Artis Expo presenteert Zoomark International met trots ‘Zoomark in Russia’.

Zoomark International 2017

De Italiaanse vakbeurs voor de petcaresector, die van 11 tot en met 14 mei 2017 in Bologna plaatsvindt, zal nog nooit zoveel standhouders geteld hebben als dit jaar.  Ruim twee maanden voor de start van de 17de editie van het event is de beursoppervlakte volledig uitverkocht.

Zoomark

Ruim vijf maanden voor de start van Zoomark International 2017, de vakbeurs voor de petcarebranche die van 11 tot en met 14 mei 2017 in het Italiaanse Bologna wordt gehouden, waren de vier hallen die de beurs traditioneel telt al uitverkocht.

Zoomark 2015

In totaal kwamen 22.299 bezoekers af op het vierdaagse event, wat een stijging van 15% betekent in vergelijking met vorige editie. 30% van die bezoekers was afkomstig het buitenland. In totaal kwamen de professionals, die naar de beurs afzakten, uit 85 verschillende landen.

Pagina's