Skip to content Skip to navigation

vakbeurs

Lang zag het er naar uit dat spoga+gafa 2020 georganiseerd zouden worden, maar uiteindelijk heeft Koelnmesse toch besloten om de vakbeurs naar 2021 te verschuiven. Op vraag van de branche krijgt het event een nieuw tijdstip, namelijk de eerste helft van het jaar.

Ruim 3 maanden voor de start van spoga + gafa gaf KoelnMesse een stand van zaken over de voorbereiding van de vakbeurs in deze aparte tijden. De tuinbouwsector bereidt zich immers voor op de tijd na de Coronacrisis en de hervatting van het bedrijfsleven.

"Vandaag (dinsdag 19 mei 2020, nvdr) zou normaal de opening van Interzoo 2020 hebben plaats gevonden.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie hebben Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH, organisator van Interzoo, en BolognaFiere S.p.A., organisator van Zoomark International, samen besloten om elk hun tweejaarlijks event met 1 jaar uit te stellen.

Eenmaal de huidige Coronapandemie achter de rug is, zullen we ongetwijfeld wakker worden in een wereld met nieuwe noden en dito routines. Desondanks zullen huisdieren een essentiële rol blijven spelen in het leven van de mens.

Kortrijk Xpo, organisator van de vakbeurs DIY, Pro & Garden, lanceerde onlangs de nieuwe datum van de vakbeurs. Opvallend daarbij is dat het event naar het voorjaar verschuift: de nieuwe editie vindt immers plaats op maandag 25 en dinsdag 26 januari 2021.

De 21ste editie van ANIDO vond plaats op 16 en 17 februari in Kortrijk Xpo en werd met 4.871 bezoekers succesvol afgesloten. De eerste reacties van zowel exposanten als bezoekers zijn zeer positief: een compleet beursaanbod, mooie stands, een aangename professionele sfeer en veel nieuwigheden.

In de wandelgangen van de vakbeurs ANIDO was bij talrijke exposanten heel wat te doen over Interzoo 2020, meer bepaald over de invloed van covid-19 op de komende editie van 's werelds voornaamste vakbeurs voor de petcarebranche. Sommigen vreesden zelfs een annulatie van het event.

PATS Telford, de vakbeurs die zich richt naar de petcarebranche in het Verenigd Koninkrijk, meldt dat ze tijdens haar volgende editie, die op 27 en 28 september 2020 plaatsvindt, een derde hal in gebruik zal nemen.

ANIDO biedt de uitbaters van dierenspeciaalzaken, tuincentra en trimsalons het ideale platform om de nieuwste producten en diensten in de petcarebranche te ontdekken.

Pagina's