Skip to content Skip to navigation

vakbeurs

“Netwerken, nieuwigheden ontdekken, kennismaken met voor u onbekende buitenlandse ondernemingen, vakkennis verwerven, de trends van vandaag én morgen waarnemen, innovatieve ideeën detecteren, inspiratie opsnuiven,… Er zijn talrijke redenen waarom u zich op zondag 16 en/of maandag 17 februari 2020

De Dibevo-Vakbeurs trok op zondag 6 en maandag 7 oktober 4.104 bezoekers naar de Broodfabriek in Rijswijk (Nederland). Dat aantal is door de jaren heen opvallend constant gebleven.

Voor het vijfde jaar op rij overschreed het bezoekersaantal op de Britse vakbeurs voor de petcarebranche PATS Telford de kaap van de 2.000. Op 22 en 23 september 2019 mocht de organisatie in totaal 2.103 professionals ontvangen in het Telford International Centre, een toename van 2,7%.

Op zaterdag 21 en zondag 22 November wordt in Aichi Sky Expo (Japan) voor de eerste maal Interpets Aichi, een tweedaagse beurs rond petcare-artikelen en diensten die zowel toegankelijk is voor de vakhandel als het grote publiek, georganiseerd.

Van zondag 29 september tot en met dinsdag 1 oktober 2019 kunnen doe-het-zelfzaken, tuincentra, decoratiezaken, bouwmaterialenhandels en ijzerwarenzaken in Kortrijk Xpo terecht voor de 34ste editie van DIY, Pro & Garden.

Van 5 tot en met 7 maart 2020 kan de bezoeker in Madrid terecht voor de vakbeurs Iberzoo+Propet. Experts uit de petcarebranche kunnen er de nieuwste ontwikkelingen en recentste innovaties op het vlak van huisdierbenodigdheden ontdekken.

Van 21 tot en met 25 augustus 2019 vond de 22ste editie van Pet Fair Asia, georganiseerd door VNU Exhibitions Asia, met succes plaats in Shanghai.

‘Met welke producten kun je klanten aansporen om in je zaak te winkelen?' ‘Welke producten zijn de winners op de winkelvloer?’ ‘Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je zaak te binden en hoe doe je dat dan?’… Wil je antwoorden of een visie op deze vragen?

Ruim 5 maanden voor de start van de vakbeurs Anido, die op 16 en 17 februari 2020 in Kortrijk Xpo wordt georganiseerd, prijken er al ruim 95 ondernemingen op de exposantenlijst. Dat zijn 10 bedrijven meer in vergelijking met hetzelfde tijdstip tijdens de vorige editie.

Van 19 tot en met 22 mei 2020 komen de belangrijkste ondernemingen uit de internationale petcare-industrie terug samen in het Duitse Neurenberg voor de vakbeurs Interzoo.

Pagina's