Skip to content Skip to navigation

GRS Retail

Maar liefst 28 leidinggevenden en medewerkers van diverse tuincentra uit Nederland en België woonden op 26 oktober de online Denk & Doe dag ‘Ook jij een gezonde kerst!’ van GRS Retail bij. De avond stond geheel in het teken van de handhaving van de corona-maatregelen.

GRS Retail gaat haar huisbeurs in november digitaal vormgeven. Het organiseren van een fysieke beurs is door alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus helaas niet mogelijk.

Onlangs zette GRS Retail weer één van haar leden in het zonnetje pmwille van een excellente omzetprestatie.

Sinds afgelopen maand is GRS Retail weer een lid rijker. TuinWereld Dordrecht, dat al 16 jaar wordt gerund door Leonard Batenburg, is toegetreden tot de club in Boskoop. Hiermee staat de teller op maar liefst 118 aangesloten tuincentra.

Tuinbranche Nederland en GRS zoeken de samenwerking op en organiseren op 18 juni a.s. een Juni Event in de Tuinen van Appeltern. De jaarlijkse ledenvergadering van TBN zal onder andere onderdeel zijn van het dagvullende programma, maar dit event zal ook de GRS Junibeurs/Garden Trade vervangen.

Afgelopen zomer lanceerde GRS Retail haar nieuwe marketingcampagne voor 2019 #MIJNGROEN. De campagne is gebaseerd op uitgebreid marktonderzoek en heeft als doel de positie van de deelnemende tuincentra in het lokale marktgebied te verstevigen.

Op 3 en 4 september 2018 vond de spoga+gafa plaats in Keulen. spoga+gafa is het nummer 1 event wereldwijd op het gebied van tuinbeurzen. Op deze beurs worden de grote namen, de nieuwkomers en de laatste trends voor het komende seizoen gepresenteerd. Ook GRS was uiteraard aanwezig op deze beurs.

Regiobijeenkomsten GRS Retail

Onlangs hield GRS Retail haar regiobijeenkomsten voor de aangesloten tuincentra. In Nederland werden de leden welkom geheten bij Tuincentrum de Nieuwstad en Tuincentrum de Schouw.

GRS Retail

De Lichtfabriek in Gouda vormde op 20 september 2016 het decor voor de eerste GRS Retail Innovatiedag ‘Kansen zien, kansen pakken!’. Een interactieve, dynamische dag waarop de bij GRS Retail aangesloten tuincentra 5 ontwikkelrichtingen voor de toekomst kregen gepresenteerd.