Skip to content Skip to navigation

Garden

Omdat het organiseren van een fysieke beurs door alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk was, heeft GRS haar Novemberbeurs digitaal vormgegeven. Op woensdagavond 18 november jl.

Met dat percentage steken we ver boven het Europese gemiddelde en dat van onze buurlanden uit.

We bereiden ons voor op het nieuwe normaal en moeten inzien dat 2020 niet alleen achteruitgang met zich mee heeft gebracht. Op digitaal vlak zijn we met zijn allen véél vooruit gegaan, misschien zelfs op deze enkele maanden meer als alle jaren voordien.

De Aveve-winkels, onderdeel van Arvesta, werden gisteravond uitgeroepen tot Beste Winkelketen van België 2020-2021. De prijs werd uitgereikt op basis van een bevraging bij 158.000 consumenten.

STIHL werkt aan zijn belofte om zijn wereldwijde ecologische voetafdruk te verminderen. Het bedrijf heeft zijn richtlijnen vastgelegd voor maatregelen ter bescherming van het klimaat op korte, middellange en lange termijn.

Investeringsgroep Group MC uit Hasselt verwerft samen met het management van Oprins Plant de aandelen van de familie Oprins. Oprins Plant is een sierteeltbedrijf uit Rijkevorsel met een sterke positie in niet-woekerende bamboes, bijzondere hortensia’s, en Ilex crenata als alternatief voor buxus.

Eind 2019 lanceerden Luc De Bruyne, Bob Douliez en Patrick Vanbelleghem ‘The Green Community’, een coöperatie van 13 lokale plantenkwekers.

Aveve, het sterke merk van Arvesta en bekend van de gelijknamige winkels en als professioneel merk voor boer en tuinder, kiest voor een nieuw logo.

Pagina's